Tulevat tapahtumat. Päivitetty 29.9.2022

KAINUUN MOBILISTIT RY TOIMINTAA 2022

Tiedot päivittyvät sitä mukaa kun lisää tietoa tulee, seuraa ilmoittelua … Kainuun Mobilistit ry suhtautuu vastuullisesti vallitsevaan pandemiatilanteeseen ja pyrkii omalla toiminnallaan edistämään, että paluu ”normaaliin harrasteajoneuvotoimintaan” tapahtuisi mahdollisimman pian sekä turvallisesti. KAIKESSA TAPAHTUMIEN JÄRJESTELYSSÄ JA SUUNNITTELUSSA OTETAAN HUOMIOON VIRANOMAISTEN SUOSITUKSET, -OHJEET JA -KÄSKYT LIITTYEN SEN HETKISEEN VALLITSEVAAN COVID –19 TILANTEESEEN.

KALENTERISSA OLEVAT TAPAHTUMAT VOIVAT MUUTTUA TAI KOKONAAN PERUUNTUA, SEURATKAA ILMOITTELUA!

SAHK1_cmyk


TULEVAT TAPAHTUMAT:


Syyskokous ja pikkujoulu 3.12.2022 klo16.00  Huuskontie 2a 88600 Sotkamo                                 Sotkamon Pitopalvelu. Tiedot tarkentuvat… Varatkaa aikaa kalentereihinne. 


MENNEET:

3.9.2022 LAUANTAI; Kajaanissa KAMOB RY PERÄKONTTIKIRPPUTORI

A-KATSASTUS OY PIHA-ALUE

Kainuun Mobilistit ry järjestää jälleen erinomaisen suosion saavuttaneen syksyisen kaiken kansan Peräkonttikirpputorin. Myyntipaikka maksaa vitosen ( siis 5€ ) ja Kainuun Mobilistit ry:n jäsenille paikka on ilmainen. Paikkoja aletaan jakaa saapumisjärjestyksessä klo 07.00 > ennakkovarauksia ei oteta vastaan.

NÄHTÄVILLÄ NETTIHUUTOKAUPASTA TUTTU, SUURESTI HUOMIOTA SAANUT HONDA MONKEY!    https://yle.fi/uutiset/3-12580046

Mukana myös edullisista hinnoistaan ja erinomaisista tuotteistaan kuuluisa Mobilistikahvio. Kahvia, kahvileipää, makkaraa. Kannattaa tulla kauempaakin myymään – ostamaan – vaihtamaan – tapaamaan tuttuja – viihtymään!

KAINUUN MOBILISTIT RY, JO YLI 40 VUOTTA TYÖTÄ AJONEUVO- JA TIELIIKENNEHISTORIAN KERÄÄMISEKSI, TALLENTAMISEKSI JA ESILLEPANOKSI KAINUUN MAAKUNNASSA!

A-Katsastus Oy     

Varistie 8    

87400 KAJAANI

 

30.7.2022 LAUANTAI; YLÄ-KAINUU KIERROS

Retkeilyajo; Kontiomäki – Ristijärvi – Hyrynsalmi – Suomussalmi – Puolanka.

Letka pysähtelee taajamissa keskeisillä paikoilla hetkeksi, jolloin yleisö voi tutustua ajoneuvoihin.

Kokoontuminen Kontiomäen Nesteelle klo. 8.30, josta Ristijärven kautta Wanhalle Vitostielle. Hyrynsalmen kautta Suomussalmen Ämmänsaareen Risto Kemppaisen hallille 10.00 – 12.30 jossa pysähdymme nauttimaan grillimakkara- ja kahvitarjoilusta. Matka jatkuu yhteislähtönä kohti Puolankaa, jossa kokoonnumme Tarmo Rautiaisen tontilla. Paluumatka omaan tahtiin tai pieninä ryhminä kotipaikkakunnille.

     


21.5.2022 LAUANTAI; Kajaanissa KAMOB RY PERÄKONTTIKIRPPUTORI

Kainuun Mobilistit ry järjestää jälleen erinomaisen suosion saavuttaneen keväisen kaiken kansan Peräkonttikirpputorin. Myyntipaikka maksaa vitosen ( siis 5€ ) ja Kainuun Mobilistit ry:n jäsenille paikka on ilmainen. Paikkoja aletaan jakaa saapumisjärjestyksessä klo 07.00 > ennakkovarauksia ei oteta vastaan.

Mukana myös edullisista hinnoistaan ja erinomaisista tuotteistaan kuuluisa Mobilistikahvio. Kahvia, kahvileipää, makkaraa. Kannattaa tulla kauempaakin myymään – ostamaan – vaihtamaan – tapaamaan tuttuja – viihtymään!

YLEISÖLLÄ VAPAA PÄÄSY !

Tule mukaan harrasteajoneuvollasi, esitellään autotallien aarteita suurelle yleisölle !

   

A-Katsastus Oy piha-alue      

Varistie 8    

87400 KAJAANI

 

30.4.- 1.5.2022 Lahdessa CLASSIC MOTORSHOW

Kainuun Mobilistit ry jälleen mukana omalla osastollaan tässä Suomen suurimmassa klassikkoajoneuvotapahtumassa. Katso kuvia tapahtumasta etusivun artikkelista.

23.4.2022 LAUANTAI; Sotkamossa KAMOB RY VUOSIKOKOUS KEVÄTKOKOUS

klo. 14.00
Kerhotila
Juholankyläntie 29
88600 SOTKAMO
Käsitellään sääntöjen edellyttämät asiat; tilinpäätös, vuosikertomus 2021 ja toiminnantarkastajan lausunto.
Kokouskahvit.

11.12.2021 KAMOB RY SYYSKOKOUS JA PIKKUJOULUATERIA

Toteutetaan yhteismatkana bussilla yhdistyksen syntysijoille Suomussalmelle. Päivä kuuluu Kainuun Mobilistit ry 40 V teemaan. Vierailemme Risto Kemppaisen varaosavarastolla ( Ikihongantie 1 SUOMUSSALMI ) jossa myös pidämme vuosikokouksen. Päivän päätteeksi nautimme yhteisen pikkujouluaterian HILJAISEN KANSAN NIITTYTUVALLA. Aterian hinta vain 15;00€ sekä yhdistyksen jäseniltä että heidän aveceiltaan.

Kiireettömistä hetkistä Niittytuvan hämärässä herää joulun henki. Uunin kupeella, elävän tulen loimussa mieleen palaavat parhaat tarinat kotitontuista ja joulun perinteistä. Ulkonuotiolla voi tunnelmoida pimenevässä illassa ja katsella kipinöiden leikkiä yötaivasta vasten. Tervetuloa Niittytuvan pikkujouluun!

Alakutujjaus: Pihlajanlehtimehu/mustikkamehu marjasattumilla. Pahimman nälän sammuttajat: alkupalat; Hankomiehen Vihreä Virkistys ruusunjuurisiirapilla maustettuna, Haravatytön Piristys porkkanaraastetta islanninjäkäläsiirapilla ja marjahelmillä, Isoäidin Hölskykurkut, Lehmisavupunasipulihilloke, Pehtoorin Punajuuriviettelys punajuuri – sillikaviaari, Joulukinkku niityn tapaan heinäpedillä, niittomiehen Savulohi, heinärengin Silliä, talon Vinegretto ja talon Hunajasinappi. Jäseniin menevä pääruoka: Pänikkäporsasta & Jouluiset perunat nyhtöporsasta Niityn tapaan, Tapinlevittäjän Voimajuurekset, Piian porkkanalaatikko, Lankomiehen lanttulaatikko. Emännän puolukka-porkkanaleipä ja rieska, ruisleipä, karjalanpiirakat, levitteenä  vuohenputkipesto/munavoi. Hetteenraikas vesi, Tapinlevittäjän janojuoma kotikalja ja mustikkamehu. Ruokaperräesten jäläkeen: Nokipannukahve, jouluinen kiisseli, piparia ja torttua.

VUOSIKOKOUSKUTSU KAINUUN AUTOMOBIILIUUTISET 2/2021 MUKANA !  

Linja-auton aikataulu on seuraavanlainen: Lähtö Sotkamosta klo.10.00 linja-autoasemalta ja Kajaanin A-katsastukselta Varistieltä klo.10.35. Ennakkoilmoittautuminen 30.11.2021 mennessä ruokailuun ja kuljetukseen p. 044-5870911 tai sähköpostiin k.asikainen69@gmail.com  Myös vaihtoehtoisesti posti@kainuunmobilistit.fi


25.4. SUNNUNTAI; KAMOB RY VUOSIKOKOUS KEVÄTKOKOUS

klo. 16.00
Kerhotila
Juholankyläntie 29
88600 SOTKAMO
Käsitellään sääntöjen edellyttämät asiat; tilinpäätös, vuosikertomus 2020 ja toiminnantarkastajan lausunto.
Kokouskahvit.

Vuosikokouksessa Kainuun Mobilistit ry päätti toimia vastuullisesti ja perui vielä touko – kesäkuulle suunnitellut tapahtumat vallitsevaan covid-19 pandemiaan liittyvien epävarmuustekijöiden takia.


Mobiiliopisto 21               10.7.2021

KESÄPIRISTYS YHDISTYKSEMME JÄSENILLE !

La 10.7.2021 klo 10 alkaen Kainuun Opistolla.

Alustava ohjelma:

  • Klo 10 saapuminen Kainuun Opistolle.
  • Klo 10.30 lounas- ja kahvimahdollisuus, yhdistys tarjoaa paikalle harrasteajoneuvolla saapuville Kainuun Mobilistit ry:n jäsenille. Muille omakustanteinen 9€.
  • Klo 12 Tervehdyssanat, palkitsemiset ja huomionosoitukset ( 2020 KaMob ry 40v. ) salissa.
  • Klo 13 Yhteiskuva ja ryhmittäytyminen ajoon.
  • Kainuun Opiston bändi Suvaicus vastaa live-musiikista.

 Ilmoittautumiset sähköpostilla lasse.hinkula@kainuunopisto.fi   tai soittamalla 040-5626625 seuraavien tietojen mukaan:

Kuljettaja: _____________________________

Ajoneuvo (merkki ja malli): _____________________________

Kuljettajan mukana olevien henkilöiden määrä: ___ hlö

Varaan alustavasti ruokailuja: ___  kpl

Varaan alustavasti kahvitarjoiluja:  ___ kpl

Muuta huomioitavaa (erityisruokavaliot): ______________________________

Lähtö autokulkueena Paltamoon noin klo 13. Kesto noin puoli tuntia, jonka jälkeen tapahtuma päättyy.

Ilmoittautuminen yksityistilaisuuteen on alustava. Ruokailujen vuoksi toivon mahdollisia perumisia torstaihin 1.7. mennessä. Jokaisesta ajoneuvosta tehdään oma ilmoittautuminen. Henkilötietolain mukaan en voi kerätä yhteystietoja.

Osoite:
Tahvintie 4
88380 MIESLAHTI

Tervetuloa!

Terveisin

Lasse Hinkula


KOTOLINNA        23.-24.7.2021

Majoitus- ja juhlatiloja Paltamossa tarjovan Kotomon yrittäjä Marisanna Jarva on kutsunut vanhojen ajoneuvojen harrastajia vapaamuotoiseen näyttelyyn/picknickiin/kokoontumiseen Kotolinnan pihapiiriin. Ohjelmaa ei sen kummemmin ole, Paltamossa on kyllä tuolloin Kuhakunkku-tapahtuma, joka on valtakunnan suurin kalastuskilpailu.

Kotolinna tarjoaa purtavaa ja kahvit paikalle vanhalla harrasteajoneuvolla tuleville. Majoitus on jo varattu, mutta Kotolinnassa on halukkaille käytettävissä pihasauna ja poreallas (15€/1h/hlö, pyyhe 5€) sekä jokimaisematerassi. 

Kokoontuminen/näyttely olisi pe 23.7. klo 12-20 ja la 24.7 klo 12-20.

Pe ja La iltana voi kylää elävöittää perinteinen kyläralli….

Toki paikalle ja Paltamon Kuhakunkkuun sopii tulla to 22.7 – su 25.7.

Ilmoitus saapuvasta ajokista ja henkilömäärästä

Sami Korhoselle 30.6.2021 p. 0500900277 tai samijkkorhonen@gmail.com

Kuhakunkun sivut: http://www.kuhakunkku.fi/

Kotomon sivut:

https://www.kotomo.info/

Facebookista löytyy myös tietoa tapahtumasta ja paikasta. 


 


Seuraa ilmoittelua !