Vanhoja kuvia. Näyttelyt ja tapahtumat

Tähän kokoelmaan lisätään kuvia autonäyttelyistä ja tapahtumista Kainuussa tai kauempana. Kuvien tulee olla otettu oikealla filmikameralla, digitaalimenetelmällä otettuja ei oteta tähän osioon mukaan, vaan ne löytyvät muualta. Käyttöoikeus kuviin on annettu Kainuun Mobilistit ry:lle, ethän kopioi kuvia ilman lupaa!

Saimme mielenkiintoisen erän vanhoja paperikuvia Matti Rönköltä liitettäväksi yhdistyksen arkistoihin, lisäämme niitä vähitellen digitalisoinnin jälkeen sivuillemme, kiitoksia! Jos muistat jotain kuviin liittyvää lisätietoa, kerro asiasta esimerkiksi yhteydenottolomakkeella, joka löytyy ”Yhteystiedot” -sivultamme tai lähetä s-postia  posti@kainuunmobilistit.fi  ”Klikkaamalla” kuvaa näet sen suurempana.

Jos hallussasi on kuvakokoelmaan sopivaa aineistoa, niin otamme sitä vastaan mitä suurimmalla kiinnostuksella! Kuvat voit lähettää joko sähköpostilla osoitteeseen posti@kainuunmobilistit.fi tai tavallisena kirjepostina Kainuun Mobilistit ry PL 224 87101 KAJAANI. Paperikuvien mukaan palautusosoite, ne postitetaan takaisin välittömästi ”skannauksen” jälkeen.

Kuvia lisätty 25.8.2022